top of page
StudioPhylicia_MetMijke_35.jpg
StudioPhylicia_MetMijke_49_websize.jpg
OVER MIJKE

Mijke Niks is creatief bedenker - interieur styliste en communicatie professional- heeft haar eigen bedrijf Met Mijke en is locatie eigenaar van Barn House Object43. 

Met een reclame & communicatie achtergrond (HBO Vormgeving & Communicatie) en meer dan 12 jaar werkervaring bij diverse reclame bureau's en interieurstyling bij Artemis, heeft zij geleerd wensen te vertalen naar concrete interieurs, sferen en beelden.

En is inmiddels 8 jaar werkzaam als zelfstandig freelance interieur stylist en creatief communicatie professional.

MET JAN

Deze boerderij is het eerste grote gezamenlijke woonproject van Mijke en Jan. Volledig samen Met Jan bedacht verbouwd en gerealiseerd. 

Samen met haar partner, aannemer en bouwkundig creatief architect, is Barn house Object43, de industriele boerderij uit 1850, niet alleen een fijne woon, leef- en werkplek geworden, maar ook hét visitekaartje voor hun gezamenlijk werk.

StudioPhylicia_MetMijke_98.jpg
StudioPhylicia_MetMijke_93_websize.jpg
PROPS & STYLING

Op locatie heeft Mijke veel unieke meubelen en props verzameld de afgelopen jaren.

Voor gebruik tijdens shoots en sessies in verschillende stijlen. De complete styling, organisatie en uitstraling van fotoshoots, sessies, ceremonies, bruiloften kan Mijke volledig uit handen nemen en verzorgen. Ook het huren van props is mogelijk!

 

Met een  team van stylisten en creatieven zal Mijke zorg dragen voor een onvergetelijk moment en zet zij iedere keer weer de perfecte sfeer neer voor de mooiste beelden.

Informeer naar de mogelijkheden en pakket prijzen voor styling, props én locatie. Uniek op deze locatie!

 

bottom of page