top of page
1185 18.jpg

De grote ruimte laat zich verwarmen door de grote stoer industriële Buller hout kachel. En de houtblokken liggen er voor het oprapen.

 

De barn heeft een grote schuifdeur waardoor er gemakkelijk grote objecten naar binnen en buiten kunnen. Zelfs auto's of foodtrucks, ideaal in de winter. De diversiteit aan afwerking muren geeft veel mogelijkheden voor fotografie en film. Er zijn ook de nodige voorzet wandjes in diverse kleuren en veel props, stoelen, tafels die te gebruiken zijn voor lange intieme diners en/of workshops, vergader opstellingen.

Daarnaast heeft deze ruimte een eigen kitchenette en toiletvoorziening.

BARN Large

Barn L is de grote oude schuur aangrenzend aan het voorhuis. Omgebouwd tot een stoer atelier, studio met verschillende rauwe oude baksteen muren, strakke witte gestuckte muren en industriele elementen. Met een indrukwekkende hoogte van wel 11 meter tot in de nok.

Door de grote dakramen valt een enorme hoeveelheid daglicht binnen, ideaal voor fotografie. 

190103-DYRESKINN-0020_PetraDeMunck.jpg
20e4cb51-a321-45c2-968d-e57e0e5102cc.jpg
PATIO

De ruwe en industriële stijl is ook doorgetrokken naar de patio achter de grote barn. Na het weghalen van een kleinere schuur ontstond deze intieme binnenplaats.

De grote oude olijfboom gecombineerd met sfeervolle verlichting en uitzicht op het weiland maken dit tot een bijzondere buitenruimte. Ideaal voor groepen om te proosten, te lunchen en bijeen te komen.

Op het zelf ontworpen day-bed kun je heerlijk ontspannen en mijmeren voor nieuwe inspiratie. Maar ook te gebruiken voor fotoshoots!

bottom of page