top of page
Old Barn LR 009.jpg
LIVING

In de grote schuur uit 1850 stonden vroeger de paarden en koeien. Inmiddels is een deel van de grote oude schuur samengevoegd tot woonhuis, het voorhuis. Door de hoge ruimte tot de nok toe te benutten zijn in de hoge ruimte twee vides gebouwd en hierdoor krijgt de hoge schuur een mooi open karakter.

Door de enorme raampartijen valt er mooi daglicht naar binnen.

 

De open keuken staat in het midden in het centrum van de boerderij onder de vide met uitzicht op de living. Onder de houten balken en met het strakke lijnenspel en de staalconstucties komt deze optimaal tot zijn recht en is het dé ontmoetingsplek in het huis. Ideaal voor kookvideo's, film, fotografie en groepen om te koken maar ook voor een koffietje en een praatje aan de bar om Met Mijke.

Old Barn LR 014.jpg
KEUKEN
Old Barn LR 025.jpg
BADKAMER

Door het hele huis zijn de oude houten spanten en de rauwe originele muren te zien. Zelfs in de eerste badkamer op de begane vloer achter de keuken gaat deze dwars door de ruimte.

In deze badkamer met vrijstaand bad en walking-closet naar de slaapkamer, waan je je even in een suite met mediterrane sfeer, geïnspireerd op een Marrokaans badhuis.   

bottom of page