top of page
GongPuja-HR-4062.jpg
RETREATS

In de grote barn en in het weiland organiseren wij regelmatig klankschalen concerten, meditaties, mindfullnes, adem en yoga sessies.  In grotere groepen maar ook kleinschalig.

De eerste GONG PUJA nacht was een groot succes met een prachtige akoustiek in de grote barn, inrichting, sfeerverlichting, meditaties en geur sensaties in de grote ruimte tijdens volle maan!

In samenwerking met MI-YOGA en haar team.

SAMEN KOMEN

De rust en de natuur op onze locatie is perfect voor een one-day retreat of meerdaags retreat voor ontspanning, meditatie en inspiratie, samen of alleen. De mogelijkheid tot overnachten is er ook. In de boerderij of in een tent in het weiland.

 

Ons Barn House staat open voor yoga, ademwerk, gezonde voeding en een heerlijke lunch mooi gepresenteerd met sessies in de patio of in het weiland 

997a595d-1ecd-4bb6-8183-176d104c6f19.jpg
GongPuja-HR-4120.jpg
YOGA

Op aanvraag is de ruimte is zowel zakelijk als particulier te boeken.

De eigenaresse Met Mijke van Barn House Object43 verzorgt de complete aanvraag op maat. Wij werken nauw samen met yoga docentes, ademcoach Leslie Stoel en nature vegan kok Carlijn Revermann.

En maakt graag een passend voorstel voor groepen op basis van de wensen.

 

Wij organiseren regelmatig kleinschalige events en mini- retreats in de grote barn maar in de zomer ook in combinatie met het grote weiland op het veld . 

bottom of page