top of page
SESSIES

Alles is mogelijk in Object43 op het gebied van kleinschalige bijeenkomsten, creatieve workshops, feestjes, meetings, vergaderen en events zoals:

- trouwen

- fotoshoots

- workshops

- (kinder)feestjes

- private dinners

- food events

- creatieve brainstormsessies

- vergaderingen

- productpresentaties

- yoga sessies

- coaching sessies

- teambuilding sessies

- weiland sessies.. en logeren in een Tipitent!

MAATWERK

Of het nu een intiem diner is in de barn met je familie en vrienden, een interieur- en/of fashion fotoshoot inclusief fotograaf, videograaf én styling of een geweldig feestje..

 

Met veel liefde en oog voor detail verzorgt Met Mijke de totale organisatie en styling van creatieve producties op deze unieke locatie. Vooral als het juist anders mag! Zoek je een bijzondere locatie en wil je graag een creatief voorstel dan maken wij van dat moment een feestje..

speciaal voor jou op maat.

IMG_5790.JPG
LOCALE PARTNERS

Met Mijke, interieur styliste & communicatie professional en Met Jan, bouwkundig projectmanager, zijn de ontwikkelaars en creatieve eigenaren/bewoners van Object43.

Waar nodig werken zij samen met andere creatieve ondernemers zoals lokale cateraars uit de omgeving, fotografen en stylistes. Geheel COVID-proof en volgens de richtlijnen van de RIVM 2020.

 

Object43 is ook te boeken als locatie 1185

via Loes op Locatie voor fotoshoots, film en commercials. Alleen het voorhuis, alleen de barn of een combinatie van alle ruimtes.

bottom of page